Прес-конференција на министерката за култура, Ирена Стефоска

Ве известуваме дека денеска, 24.02.2021 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерката за култура, Ирена Стефоска. На прес-конференцијата, министерката Стефоска ќе  информира за објавувањето на резултатите од Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во културата за 2021 година по дејности и области.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 24, 2021 - 12:00 to E enjte, Shkurt 25, 2021 - 12:45