Прес-конференција на премиерот Заев и градоначалникот на Град Скопје Шилегов за реконструкција на Универзална сала - Скопје

Денеска, 01.03.2021 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот премиерот Зоран Заев заедно со градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов и Бујар Муча од архитектонското биро „Мегарон“, ќе дадат изјави за медиумите пред Универзалната сала - Скопје.

Тема на прес-конференцијата ќе биде реконструкција на Универзалната сала за чија цел Град Скопје го прифати проектот со кој ќе биде задржан досегашниот автентичен изглед.

Календар Влада: 
E hënë, Mars 1, 2021 - 11:00 to E martë, Mars 2, 2021 - 11:45