Прес-конференција на министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини

Ве известуваме дека денеска, на 3 март 2021 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини на тема прогласување на дел од Шар Планина за заштитено подрачје во категорија II – Национален парк.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 3, 2021 - 12:30 to 13:30