Посета на премиерот Заев и министерката Шахпаска во градинката „Мајски цвет“ по повод Меѓународниот ден на енергетска ефикасност

Денеска, во 11:00 часот, по повод Меѓународниот ден на енергетска ефикасност, премиерот Зоран Заев придружуван од министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска и градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев ќе направат увид во новата реконструирана градинка „Мајски цвет“.

Календар Влада: 
E premte, Mars 5, 2021 - 11:00 to E shtunë, Mars 6, 2021 - 11:45