Настан по повод одбележувањето на 40 години јубилеј од формирањето на Специјалната Антитерористичка Единица - Тигар

На 13.03.2021 година (сабота) со почеток во 11:00 часот, ќе се одржи настан по повод одбележувањето на 40 години јубилеј од формирањето на Специјалната Антитерористичка Единица - Тигар.

Настанот ќе се одржи во касарната „Илинден“, во Скопје.

Календар Влада: 
E shtunë, Mars 13, 2021 - 11:00 to E diel, Mars 14, 2021 - 11:45