Прес-конференција на портпаролот на Владата Арсовски и претставникот на Државниот завод за статистика, Ѓоргиева

Ве известуваме дека на 22.03.2021 година (понеделник), со почеток во 14:30 часот, заедничка прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски и Јасмина Ѓоргиева од Државниот завод за статистика.

Темата на прес-конференцијата е претстојниот Попис на населението, домаќинствата и становите, активностите кои се во тек, како и осврт на пописот во дијаспората.

Календар Влада: 
E hënë, Mars 22, 2021 - 14:30 to 15:30