Qeveria ka vendosur ta vazhdojë ndalesën aktuale dhe regjimin e posaçëm për lëvizje deri më 6 prill

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 56-të, me rekomandim të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, vendosi ta vazhdojë masën aktuale të ndalesës dhe regjimit të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në të gjithë vendin, në periudhën nga ora 22:00 deri në orën 05:00, duke filluar nga sot, pra prej më 23 mars deri më 6 prill.