Средба на премиерот Зоран Заев со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Ве известуваме дека денеска, 29.03.2021 (понеделник) во Клуб на пратеници со почеток во 13:00 часот премиерот Зоран Заев ќе има средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Календар Влада: 
E hënë, Mars 29, 2021 - 13:00 to E martë, Mars 30, 2021 - 13:45