Прес-конференција на премиерот Заев, министерката за образование и наука Царовска и претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Азески

На 30 март 2021 година (вторник), со почеток во 16:30 часот прес-конференција ќе одржат премиерот Зоран Заев, министерката за образование и наука Мила Царовска и претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески.

Календар Влада: 
E martë, Mars 30, 2021 - 16:30 to 17:30