Прес-конференција на премиерот Заев и министерот за здравство Филипче по повод пристигнување на нова пратка вакцини

Ве известуваме дека денеска, во 13:00 часот пред Институтот за трансфузиона медицина (во склоп на клиничкиот центар Мајка Тереза) премиерот Зоран Заев придружуван од министерот за здравство Венко Филипче ќе одржат прес-конференција по повод пристигнувањето на нова пратка на вакцини.

Календар Влада: 
E enjte, Prill 1, 2021 - 13:00 to E premte, Prill 2, 2021 - 13:45