Прес-конференција на портпаролот на Владата, Муамет Хоџа

Денеска, 07.04.2021 година (среда) со почеток во 12:45 часот, прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата, Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
E mërkurë, Prill 7, 2021 - 12:45 to 13:45