Прес-конференција на директорот на Дирекцијата за ТИРЗ Јован Деспотовски

Денеска со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи директорот на Дирекцијата за ТИРЗ Јован Деспотовски.

На прес-конференцијата директорот на Дирекцијата за ТИРЗ, Јован Деспотовски ќе ги презентира деталите од анализата за економските активности во ТИР зоните во 2020 година и влијанието на ковид-пандемијата како и детали за новиот инструмент за креирање работни места.

Календар Влада: 
E premte, Prill 9, 2021 - 11:00 to E shtunë, Prill 10, 2021 - 11:45