Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата Битиќи, министерот за финансии Бесими, министерот за економија Бектеши и директорот на Развојната банка на Република Северна Македонија Наумов

Денеска, во 14:30 часот, заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, министерот за финансии, Фатмир Бесими, министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на Развојната банка на Република Северна Македонија, Кире Наумов, ќе одржат заедничка прес-конференција.

Календар Влада: 
E martë, Prill 20, 2021 - 14:30 to 15:30