Прес-конференција на премиерот Заев, министерот за правда Маричиќ и претседателот на Основен суд Кавадарци Нанев

Ве известуваме дека денеска, 26.04.2021 година (понеделник), со почеток во 13:30 часот ќе се одржи прес-конференција на која ќе се обратат претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, министерот за правда, Бојан Маричиќ и претседателот на Основен суд Кавадарци, Лазар Нанев.

Темата на прес конференцијата е дигитализација на судството.

Календар Влада: 
E hënë, Prill 26, 2021 - 13:30 to 14:30