Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими и директорот на Развојна банка на Северна Македонија Кире Наумов

На 27.04.2021 година (вторник) со почеток во 14:30 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за финансии Фатмир Бесими и директорот на Развојна банка на Северна Македонија Кире Наумов.

Календар Влада: 
E martë, Prill 27, 2021 - 14:30 to 15:30