Прес-конференција на Економско-социјалниот совет по повод одбележување на први мај - Меѓународниот ден на трудот

29.04.2021 (четврток), со почеток во 11:45 часот, претседателот на Владата Зоран Заев, заменик-претседателот на Владата за економски прашања Фатмир Битиќи и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска ќе одржат заедничка прес-конференција со претседателот на Сојузот на синдикатите Дарко Димовски и претседателот на Организација на работодавачи Ангел Димитров. 

Прес-конференцијата се организира по повод одржување на свечена седница на Економско–социјалниот совет со цел одбележување на први мај - Меѓународниот ден на трудот.
 

Календар Влада: 
E enjte, Prill 29, 2021 - 11:45 to E premte, Prill 30, 2021 - 12:45