Панел дискусија: Како до родова еднаквост во фудбалот?

Денеска, 07.06 2021 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот ќе се одржи панел дискусија за родова еднаквост во фудбалот. На овој настан ќе се обратат: Горан Пандев, фудбалер, Силвија Митевска, советничка на премиерот за спорт, Вики Чадиковска, маркетинг директорка на Државна видео лотарија на Македонија, Ангела Рајчевска, фудбалска судијка и Александра Ристовска, фудбалерка.

Календар Влада: 
E hënë, Qershor 7, 2021 - 14:00 to 15:00