Прес-конференција на министерот за правда, Бојан Маричиќ

Денеска, 27.07.2021 година (вторник) со почеток во 15:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за правда, Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
E martë, Korrik 27, 2021 - 14:30