Премиерот Заев ќе се обрати на конференцијата по повод 20 години од Охридскиот рамковен договор

На 13.08.2021 година, во хотел „Александар Палас“, со почеток од 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе присуствува на конференцијата „После Охрид“, посветена на одбележување на 20 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор.

Премиерот Заев ќе се обрати на лидерската панел сесија. 

Календар Влада: 
E premte, Gusht 13, 2021 - 10:00 to 11:00