Изјава на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија по повод пуштањето во употреба на спортската сала во ООУ во Општина Јегуновце

Ве известуваме дека утре, 19.08 2021 година (четврток) од 10:00 часот во село Јегуновце (Општина Јегуновце), премиерот Зоран Заев заедно со градоначалникот на Општина Јегуновце, Дарко Блажески и министерката за образование и наука, Мила Царовска ќе има изјава по повод отворање на нова спортска сала во склоп на ООУ „Александар Здравковски".

Календар Влада: 
E enjte, Gusht 19, 2021 - 10:00 to 11:00