Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче

Ве известуваме дека денеска, 23.08.2021 година (понеделник), со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче.

Календар Влада: 
E hënë, Gusht 23, 2021 - 12:00 to 13:00