Прес-конференција на портпаролите на Владата, Арсовски и Хоџа и директорот на Државниот завод за статистика, Симовски

Ве известуваме дека денеска, 25.08.2021 година (среда) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа и директорот на Државниот завод за статистика, Апостол Симовски.

Календар Влада: 
E mërkurë, Gusht 25, 2021 - 13:30 to 14:30