Отворање на адреналински парк во општина Карпош

На 02.09.2021 година (четврток), со почеток од 17:00 часот, претседателот на Владата, Зоран Заев ќе присуствува на отворањето на адреналинскиот парк на кејот на реката Вардар во Општина Карпош.

Покрај премиерот на настанот ќе присуствуваат и заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев.

Календар Влада: 
E enjte, Shtator 2, 2021 - 17:00 to 18:00