Изјава за медиуми на премиерот Зоран Заев

Денеска 05.10.2021 година (вторник) со почеток во 16:30 часот, на платото пред Владата на Република Северна Македонија, изјава за медиумите ќе даде премиерот Зоран Заев.

Календар Влада: 
E martë, Tetor 5, 2021 - 16:30 to 17:00