Владата ќе ја одржи редовната 114-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска, 20.10.2021 година (среда), преку видеоконференциска интернет врска ќе ја одржи редовната 114-та седница.

За донесените одлуки и заклучоци од седницата, која ќе започне во 10:00 часот, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 20, 2021 - 10:00 to 11:00