Заедничка прес-конференција на вицепремиерот Николовски и претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска

Денеска, 22.11.2021 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и претседателката на Инспекциски совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Календар Влада: 
E hënë, Nëntor 22, 2021 - 11:00 to 12:00