Државен дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во автобуската несреќа

Државниот дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во трагичната автобуска несреќа во Република Бугарија, започнува околу 10:55 часот на Меѓународниот аеродром „Скопје“, а истиот можете да го проследите преку следниот линк.

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 3, 2021 - 10:45 to 12:00