Владата ќе ја одржи 124-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 04.12.2021 година, ќе ја одржи 124-та редовна седница.

Календар Влада: 
E shtunë, Dhjetor 4, 2021 - 10:00 to 11:00