Прес-конференција на министерот за економија Бектеши и претседателот на РКЕ Бислимоски

Денеска 11.1.2022 година (вторник) со почеток во 16:30 часот, министерот за економија Крешник Бектеши и претседателот на Регулаторната комисија за енергетика, Марко Бислимоски ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
E martë, Janar 11, 2022 - 16:30 to 17:30