Владата ќе ја одржи 133-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, ќе ја одржи 133-та редовна седница.
 
За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 13:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
E enjte, Janar 13, 2022 - 13:30 to 14:30