Прва седница на Владата на Република Северна Македонија предводена од премиерот Димитар Ковачевски

Ве известуваме дека денеска, 17 јануари 2022 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот во Владата на Република Северна Македонија ќе се одржи првата седница на новоизбраниот состав на Владата со која ќе претседава премиерот Димитар Ковачевски.

Календар Влада: 
E hënë, Janar 17, 2022 - 14:00 to 15:00