Прес-конференција на премиерот на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски и премиерот на Република Бугарија, Кирил Петков

Денеска, 18.01.2022 година (втроник) во 11:45 часот заедничка прес-конференција ќе одржат премиерот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски и премиерот на Република Бугарија, Кирил Петков, во рамки на неговата официјална посета во Скопје.
 

Календар Влада: 
E martë, Janar 18, 2022 - 11:45 to 12:45