Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски

Денеска со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 8, 2022 - 13:00 to 14:00