Владата ќе ја одржи 15-тата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 16.02.2022 година (среда) ќе ја одржи 15-тата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 15:15 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 16, 2022 - 15:15 to 16:15