Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денеска 22.02.2022 година (вторник) со почеток во 14:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 22, 2022 - 14:00 to 15:00