Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 23.02.2022 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 23, 2022 - 13:30 to 14:30