Заедничка прес-конференција на премиерот Ковачевски и потпретседателот на ЕК, Борел

Денеска, 14.03.2022 (понеделник) во 10:35 часот премиерот Ковачевски на платото пред Владата ќе го пречека високиот претставник за надворешна политика и безбедност, и потпретседател на Европската Комисија, Жосеп Борел.

Во 12:05 часот заедничка прес-конференција ќе одржат премиерот Димитар Ковачевски и високиот претставник за надворешна политика и безбедност, и потпретседател на Европската Комисија, Жосеп Борел.

Календар Влада: 
E hënë, Mars 14, 2022 - 00:00 to 23:45