Учество на премиерот Ковачевски на одбележувањето на 17 Март - Ден на формирање на Црвениот крст

Денеска, 17 март 2022 година (четврток) во 10:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати на настан по повод одбележување на 17 Март - Ден на формирање на Црвен крст на Република Северна Македонија.

Настанот е во организација на Црвениот крст и ќе се одржи во хотел Лимак во Скопје.

Календар Влада: 
E enjte, Mars 17, 2022 - 10:30 to 11:30