Премиерот Ковачевски во посета на компанијата „БиМилк“ во Битола

На 4 април 2022 година (понеделник) во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи ќе ја посетат „БиМилк“, една од најголемите компании во млечната индустрија.

Календар Влада: 
E hënë, Prill 4, 2022 - 13:00 to 14:00