Премиерот Ковачевски во увид на отпочнувањето на градежните работи на спортската сала „Наум Наумовски – Борче“

Денеска 21.04.2022 година (четврток) со почеток во 10:30 часот премиерот Димитар Ковачевски заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски ќе извршат увид во отпочнување на градежните работи на спортската сала „Наум Наумовски – Борче“ ( поранешна „Партизан“) во Општина Карпош.

Календар Влада: 
E enjte, Prill 21, 2022 - 10:30 to 11:30