Премиерот Ковачевски ќе се обрати на настан по повод 50 години јубилеј на ЗЕЛС

Денеска, 26.4.2022 година (вторник) во 13:00 часот во хотел „Александар Палас“, премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати на настан во организација на ЗЕЛС, по повод јубилејот 50 години.

Календар Влада: 
E martë, Prill 26, 2022 - 13:00 to 14:00