Премиерот Ковачевски во посета на Групацијата НИКОБ

Денеска, 19.5.2022 година (четврток) со почеток во 11:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе оди во посета на ПЗУ НИКОБ Медикал и НИКОБ Лаб во рамките на Групацијата НИКОБ.

Календар Влада: 
E enjte, Maj 19, 2022 - 11:30 to 12:30