Организирано медиумско следење на настаните на 27 мај 2022 година

Утре, 27.05.2022 година (петок), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, ќе присуствува на два настани.

Првиот настан со почеток во 11:00 часот е одбележување на 65 години од почетокот со работа на ХЕЦ Вруток и 65 години од постоењето на АД ЕСМ.

Вториот настан со почеток во 12:00 часот, е увид во регионалниот пат Маврови анови - Жировница.

 

Календар Влада: 
E premte, Maj 27, 2022 - 11:00 to 12:00