Премиерот Ковачевски ќе обрати по повод отворањето на претставништво на Европската инвестициска банка

Денеска, 30 мај 2022 година (понеделник), премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати на настан по повод отворањето на претставништво на Европската инвестициска банка во Република Северна Македонија.

Настанот ќе се одржи во хотел Александар Палас во 17:00 часот. 

Календар Влада: 
E hënë, Maj 30, 2022 - 17:00 to 18:30