Премиерот Ковачевски ќе учествува на официјалното завршување на Отворените училишни балкански игри

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, денеска, 15.6.2022 година (среда), ќе учествува и ќе се обрати на официјалното завршување на Отворените училишни балкански игри. На овие игри кои се одржуваа во изминатите четири дена се присутни околу 450 ученици од земјите од Балканот.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Qershor 15, 2022 - 17:00 to 18:00