Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

На 15.06.2022 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Qershor 15, 2022 - 12:00 to 13:00