57 седница на Владата на Република Северна Македонија

Ве информираме дека денеска, 30.06.2022 година (четврток) со почеток во 20:15 часот ќе се одржи 57-та седница на Владата на Република Северна Македонија.

По одржувањето на седницата Владата ќе ја информира јавноста.

Календар Влада: 
E enjte, Qershor 30, 2022 - 20:15 to 21:30