Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски

Денеска во 20:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата.

Календар Влада: 
E enjte, Qershor 30, 2022 - 20:30 to 21:30