Владата ќе ја одржи 58-та седница

На 5.7.2022 година (вторник) ќе се одржи 58-та седница на Владата на Република Северна Македонија.

По одржувањето на седницата, со почеток во 12:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение.

Календар Влада: 
E martë, Korrik 5, 2022 - 12:00 to 13:00