Прес-конференција на вицепремиерот задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ

Денеска, 17.08.2022 година (среда) со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржи заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
E mërkurë, Gusht 17, 2022 - 10:30 to 11:30